اخذ نشان haccp، مدیریت امنیت غذا توسط شرکت درین کام

گروه غذایی درین کام در سال های گذشته موفق به اخذ نشان جهانی haccp، مدیریت امنیت غذا شد. کارخانجات بستهبندی درین کام با استفاده از بهروزترین ماشینآلات در حوزه تولید انواع بستهبندیهای بهداشتی فعالیت میکند. درین کام با بهرهگیری از نیروی کار متعهد و باتجربه مرغوبترین محصولات را از بهترین مزارع زیر کشت ایران عزیز دستچین کرده و در بستهبندیهای بهداشتی و درخور شان مشتری به خانههای شما عزیزان میرساند.
محصولات غذایی دستچین شده درین کام همواره با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی و در بستهبندیهای محکم ارائه میشوند. به همین دلیل این شرکت تا امروز موفق به اخذ مجوزهای مختلفی از سازمانهای استاندارد داخلی و خارجی شده است.
در سال جاری درین کام موفق به اخذ مجوز بینالمللی haccp یا نشان امنیت غذایی از سازمان بهداشت جهانی شده است. سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی یا همان haccp درصد احتمال خطر در مواد غذایی را مشخص میکند. صادرکننده این مجوز کشورهای آلمان، ایتالیا، انگلستان و کانادا هستند.
تعیین درصد احتمال خطر در محصولات غذایی به این معنا است که میزان خطرات در تولید یا آمادهسازی محصولات غذایی برنامهریزی و کنترل شوند. این خطرات طیف گستردهای از بیماریها یا حشرات تا آفات و محصولات آلوده شیمیایی، بیوتروریزم، بستهبندی نامناسب، حملونقل اشتباه، نگهداری نامناسب محصول تا رسیدن به دست مصرفکننده و مواردی از این قبیل را در بر میگیرند.
اخذ مجوز haccp توسط شرکت درین کام گامی بزرگ در جهت رساندن یک محصول ایرانی به سطح محصولات جهانی است. حضور در بازارهای جهانی قدم بعدی درین کام است. شرکت درین کام به جهت رعایت حال مشتریان مجوزهای لازم درزمینه ارائه محصولات غذایی خود در بازارهای جهانی را اخذ نموده که نشان haccp یکی از مهمترین آنها است.
هفت اصل در اجرای این گواهینامه وجود دارد که برای تامین امنیت غذایی باید پیگیری شوند. ازجمله اصلهای این گواهینامه تجزیهوتحلیل خطر و شناسایی خطرات احتمالی و کنترل آنها است. در ایران گواهینامه haccp بسیار مهم و از الزامات دریافت تأییدیه هست. مجوز haccp مزایایی برای مشتری و تولیدکننده دارد که از آن مزایا میتوان به ایجاد امنیت خاطر در استفاده از محصول، مطمئن شدن از سلامت محصول و مواد غذایی، بهبود سیستم مدیریتی، تقویت برند و درنتیجه فروش بیشتر نام برد.